Logo

Banan- og kokoskarry i Wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret, lavet i wok hedder oprindeligt Pisang kerrie dengan klappa. Denne ret stammer oprindeligt fra Indonesien og bruger også krydderiet sambal ulek, der er populært i Østen.

 

 

(Pisang kerrie dengan klappa)

4 spsk kokosmel
1 spsk jordnøddeolie
1 mellemstort hakket løg
1 meget fint hakket hvidløgsfed
2 tsk karry
2 tsk sambal ulek
4 faste bananer
1 kop tyk kokosmælk
1 tsk salt
2 tsk soft brown sugar

Rist kokosmelet på en tør pande indtil det tager farve. Hæld over på en stor tallerken for at køle af.
Opvarm olien i en wok og steg løget heri. Tilsæt hvidløg, karry og sambal ulek. Rør grundigt.
Skræl bananerne og skær i 4 cm store stykker. Kom dem i wok'en og rør grundigt. Tilsæt kokosmælken, salt og sukker, rør varsomt og lad simre for 5 minutter.

Server på en varm tallerken, strøet med ristet kokosmel. 4 portioner som tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her