Logo

Baharat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Baharat er en krydderiblanding fra Mellemøsten/Iran. Det bruges typisk til at krydde retter indeholdende lam, fisk og kylling, men bruges også i supper og til oksekød.

 

Krydderiblanding fra mellemøsten / Iran

1 spsk sorte peberkorn
1 spsk hele korianderfrø
1 spsk hele spidskommenfrø
1 spsk hele nelliker
1 stang kanel
2 spsk stærk paprika
½ friskrevet muskatnød

Kom baharat-ingredienserne i en elektrisk kværn eller foodprocessor og lad maskinen køre et par omgange, til krydderiet er fint pulveriseret.

 

Gemmes i en lufttæt beholder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her