Vil du tilberede bacon i airfryer? Få perfekt sprød bacon hver gang. Se desuden tips for at lære, hvordan man laver lækkert glaseret
airfryer ahornbacon.
5 min forberedelse. 10
min kogetid. 12 skiver.
# Ingredienser
12 skiver stribet bacon
* Tilberedning
Forvarm en 7-liters airfryer til 200 °C i 3 min (se tips).
Læg halvdelen af baconen i et enkelt lag i kurven.
Kog i 10 min, vend halvvejs, eller indtil de er gyldne og
sprøde.
Gentag med den resterende bacon.
Til glaseret airfryer ahornbacon blandes 55 g (¼ kop) brun
farin
og 2 spsk ahornsirup i en lille skål.
Pensl oversiden af 12 stykker bacon med ahornblanding.
Læg halvdelen af baconen med ahornsiden opad i et enkelt lag
i kurven.
Kog i 10 min eller indtil de er gyldne og sprøde.
Gentag med den resterende bacon.
TIPS:
Airfryeren ryger muligvis, når du tilbereder baconen.
For at forhindre dette skal du tilføje ca. 125 ml (½ kop)
vand
til bunden af gryden, før du tilbereder baconen.
Du kan også tilføje en skive brød til bunden af gryden,
da dette vil absorbere overskydende fedt - men lad det ikke
brænde på!
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------