Logo

Bønnespirer i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g bønnespirer
3 spsk olie
4 forårsløg
1 lille stykke ingefær
1 spsk soyasauce

Opvarm wok over kraftig varme til den ryger.
Tilsæt olien og slyng den rundt, tilsæt forårsløg i tynde skiver og
stir-fry 1 min., pres ingefær i hvidløgspresser, tilsæt ingefær og
bønnespirer stir-fry i 2-3 min.
Hæld soyasauce på i sidste øjeblik og server.
Serveres straks til kød, fisk eller fjerkræ.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her