Logo

Bønner i rød karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønner i rød karrysauce

800 g grønne bønner

10 blade koriander

2 spsk vegetabilsk olie

2 spsk rød karrypasta

1 tsk palmesukker

4 spsk østerssauce

2 spsk fiskesauce

2 dåser kokosmælk a 4 dl

 

Skyl de grønne bønner, gør dem i stand, og halver dem om nødven­digt.

Skyl korianderbladene, slyng dem tørre, og skær dem i fine strimler.

Varm olien op i wokken, og opløs karrypastaen heri sammen med det revne palmesukker.

Spæd med østerssauce og fiskesauce.

Hæld der­næst kokosmælk på, og kom de istandgjorte bønner i.

Lad det koge i ca. 8 min.

Rør de fintstrimlede korianderblade i, lad det lige koge op igen, og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her