Logo

Safransyltede kinaradiser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g kinaradiser.
2 dl vand.
3 dl eddike.
3 dl sukker.
20 peberkorn.
2 laurbær.
1 knivspids safran.
½ tsk gurkemeje.
1 kvistdild.

Skræl kinaradisen og skær din i tynde skiver.
Bring vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbær i kog.
Tilsæt safran og gurkemeje og hæld den kogende væske over kinaradiserne.
Lad radiserne stå og trække til dagen efter.

Tips: Serveres som tilbehør, fx til hellefisk

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her