Logo

Avocadorelish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 grønne chili
1 rød peberfrugt
2 avocado halveret og skrællet
saft af 1 citron
4 finthakkede forårsløg
1 stort bundt koriander grofthakket
125 ml eddike
 
Chili og peberfrugt steges eller grilles, til skindet er sort og boblende.
Læg dem herefter 3-5 minutter i alufolie.
Tag skind og kerner fra og hak kødet fint.
Skær avocadoen i tern og dryp det i citronsaft.
Bland avocadotern og de øvrige ingredienser i en skål og rør op med
eddiken.
Servér som relish eller som dip til tortillas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her