Logo

Appelsinsalat med ymercreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 appelsiner
2 spsk sukker
8 friske dadler
1 granatæble

Creme:
3 ½ dl ymer
3 spsk flormelis
½ tsk stødt ingefær
1 spsk appelsinsaft
1 ½ dl piskefløde

Appelsinsalat:
Skræl appelsinerne. Skær dem i halve skiver og fordel dem i portionsglas.
Drys skiverne med sukker og lad dem trække ca. ½ time.
Skær dadlerne halvt igennem og fjern stenene.
Halver granatæblet og skrab frugtkødet ud med en spids kniv eller teske; undgå at få de hvide hinder med.
Fordel dadler og granatæble ovenpå appelsinskiverne.

Ymercreme:
Rør ymer sammen med flormelis, ingefær og appelsinsaft.
Pisk fløden let og vend den i cremen.
Server cremen i en skål ved siden af frugtsalaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her