Logo

Appelsinkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g kartofler
3 appelsiner
hvidvin

Kartoflerne skrælles og skæres i tern. De 2 appelsiner presse og saften kommes ved kartoflerne. De spædes med vin så de kun er dækket. Kog dem næsten møre og kog derefter væden ind til den bliver lidt tyk.
Den sidste appelsin skæres top og bund af. Stil den på højkant og skær med en meget skrap kniv skrællen + det hvide af. Skær den i tern og kom den ved kartofler med den resterende væde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her