(frokost)
1 stykke andebryst ca. 200 g
1 spsk olie
500 g knoldselleri
375 g madæbler
Saft af 1 citron
50 g valnødder
2 spsk mayonnaise
1 ½ dl yoghurt
1 spsk sukker
½ salathoved
Citronmelisseblade
Kødet steger i olie først 10 minutter med skindet nedad, derefter 5 minutter på den anden side.
Tages af panden og krydres med salt og peber.
Selleri skrælles og skæres i tynde skiver og derefter i små stænger. Æbler skæres i stænger.
Selleri og æbler dryppes med citronsaft. Valnødder hakkes.
Mayonnaise røres med yoghurt og smages til med salt, peber og sukker. Dressingen blandes med nødder, selleri og æble.
Salaten deles i blade og anrettes på et fad.
Æble sellerisalaten lægges over.
Kødet skæres i tynde skiver og anrettes ved siden af salaten.
Pyntes med strimler af citronmelisse.