Logo

Ananassalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ds ananas i stykker
1 ds asparges
1 peberfrugt rød eller orange
2-3 spk. græsk yoghurt
2 tesk. karry
til forret tilsættes kolde kyllingetern
 
Bland yoghurt med karry, resten ananas og asparges tilsættes, peberen skæres i tern og tilsættes, evt. kyllingetern.
God til lyse kødretter og kylling, kan laves på 5 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her