Logo

Amerikansk tranebær relish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor vasket appelsin
½ vasket citron
100 g vaskede friske tranebær
100 g råsukker
 
Skær appelsin og citron i uregelmæssige stykker og fjern kernerne.
Hak appelsin, citron og tranebær i en blender.
Rør sukkeret i.
Lad det stå natten over i køleskabet.
Relishen kan opbevares i køleskabet 3-4 dage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her