Logo

Agurkesalat med valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(tilbehør)

 

1 agurk
1 grøn peberfrugt
50 g valnødder
1 ½ dl yoghurt
1 fed hvidløg
1 bdt persille

Agurken skæres i skiver, som skæres en gang igennem.
Peberfrugten skæres i små terninger.
Nødderne hakkes groft.
Yoghurten hældes i et kaffefilter og får lov at dryppe af.
Hvidløget presses og røres i sammen med hakket persille.
Lige inden serveringen røres grønsager og nødder i yoghurten.
Der kan evt. smages til med lidt salt og koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her