200 g salatagurker
1 spsk friskhakket estragon eller 1 tsk tørret
2 spsk fintklippet purløg
2 spsk fintklippet dild
1 spsk finthakket løg
1 dl hvidvin
6 blade husblas
2 tsk lys Dijon-sennep
4 dl fromage frais
1 tsk salt
1 tsk hvid peber
Agurkerne vaskes og rives groft eller findeles i blender.
Agurkemassen hældes til afdrypning i en sigte.
Husblasen opløses i lidt lunkent hvidvin.
Agurkemassen blandes med krydderurter, løg og krydderier.
Røres derefter sammen med afkølet husblas, resten af hvidvinen, sennep og fromage frais.
Smages evt. til med salt og peber eller evt. flere krydderurter og hældes i en form.
Sættes i køleskabet, indtil den skal serveres.
Velegnet som tilbehør til fx. røget kalkun eller skinke.