Logo

- Grønsags- og rodfrugtretter og råkostsalater ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsager og rodfrugter kan serveres på mange forskellige måder, fx. i gratin, sammenkogte retter, salater, stuvninger, supper, rodfrugtkager, svitsede grønsager el­ler blot kogte eller rå.
Til de grønsager, vi spiser mest, hører sa­lathoveder, agurk og tomater.

Desværre indeholder de grønsager ikke så mange fibre og heller ikke så mange vitaminer og mineraler.

Brug derfor også andre grønsager, fx. broccoli, blomkål, savoykål, hvidkål og rod­frugter som gulerødder, pastinak, kålrabi, persillerod, rodselleri m.m., som indeholder flere vitaminer og fibre.

Hvis du beregner lidt mere tid til tilberedning af grønsagerne, får du meget større gavn af dem.
En god vane er at begynde et måltid med en råkostsalat med eller uden dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 8.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her