Logo

Æbler med rødkål og kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Anderledes tilbehør til julemiddagen.
Æbler 
Rødkål
Kanel
Sukker
 
Først laves en blanding af sukker og kanel (som til risengrød).
Man skærer æblet over på tværs, så skærer man en hat af (ved stilken)
Derefter udhules æblet med en skarp ske.
Kærnehuset skæres fra, og resten skæres i små stykker.
Kanelblandingen kommer man op i æblet, ryster det lidt rundt så det hænger fast på indersiden.
Rødkålen varmes lidt, æble terningerne tilsættes og det hele smages til med kanel og sukker.
Rødkålen fyldes nu i æblet, og bages i ovnen til de er møre (uden at tage farve).
Dekorativ og spændende tilbehør til din julemiddag

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her