Logo

Toast med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis man er til armeriddere og bacon er denne ret helt sikkert noget i vil elske. God til morgenmaden, som en eftermiddagssnack eller på brunchbordet.

8 skiver back bacon
3 store æg
4 spsk mælk
salt og peber
4 tykke skiver franskbrød
25 g smør

Steg baconskiverne, til de er sprøde.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Pisk æg og mælk sammen.
Drys med salt og peber.
Læg brødskiverne i æggemassen.
De skal helst opsuge det hele.
Vend dem.
Lad smørret smelte på panden.
Steg brødet på begge sider, til det er gyldent.
Serveres på varme tallerkener med det sprøde bacon over.
Prøv ahornsirup over det smager forbavsende godt.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her