Logo

Tebirkes med kvark

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tebirkes med kvark 

 

En af vores klassikere. Herligt saftige tebirkes bagt med smør og kvark. (12 stk.)

 

#

100 g smeltet smør

1 dl mælk

50 g gær

1 æg

½ tsk groft salt

1 tsk sukker

125 g kvark naturel eller hytteost

ca 350 g hvedemel (6 dl)

Pensling: sammenpisket æg eller fløde.

Pynt: birkes.

*

 

Bland smør og mælk i en røres kål.

Rør gæren ud heri og tilsæt øvrige ingredienser (hold lidt af melet tilbage til udrulning).

Ælt dejen godt igennem.

Rul den med det samme ud i en aflang plade ca. 20x65 cm.

Fold dejen sammen, så der bliver 3 lag.

Skær den ud i 12 stykker.

Lad brødene hæve på plade, ca. 30 min.

 

Tebirkes med kvark

 

Pensl dem med æg og drys med birkes.

Bag dem midt i ovnen i 12-15 min. ved 225 °C

Server dem flækket, smurt med smør.

 


 

 

 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her