1 dl gulerodssaft
½ tsk olivenolie
½ pære (60 g)
30 g Kelloggs All-Bran
1¼ dl kefir (3,5%)
2 riskager med majs
1 spsk kvark
20 g sukkerfri marmelade
20 g Appenzeller, schweizisk ost
*
A. Pisk gulerodssaft og olivenolie sammen.
B. Skyl pæren, fjern kernehuset og skær frugten i små stykker.
C. Bland pærestykkerne med All-Bran og kefir.
D. Smør kvark på en af riskagerne og kom halvdelen af marmeladen ovenpå.
E. Læg osten på den anden riskage og kom resten af marmeladen ovenpå.
Olivenolie og rapsolie har et meget højt indhold af monoumættede fedtsyrer. Fedtsyrer der påvirker stofskiftet positivt.
Pr portion 2028/480 kJ/kcal. 17 g protein 14 g fedt 64 g kulhydrater 5 g fibre