Logo

Amokka müsli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 slags øko-kornflager (spelt­h, havre, hvede, byg, emmerkorn)
400 g tørret frugt (abrikoser, ­dadler, æbler, figner o.s.v.)
600 g nødder (hassel og pistacie)
250 g græskarkerner
150 g mørk chokolade
200 g Muscovadosukker
2 dl ahornsirup
 
Kornflagerne ristes ved 150ºC i 20 minutter.
Muscovado sukker smuldres i de varme flager og afkøles.
Nødderne ristes gyldne i ovnen og hakkes groft.
Græskarkernerne ristes i 20 minutter, overhældes med ahorn­sirup og afkøles.
De tørrede frugter hakkes groft og det hele blandes med groftrevet chokolade.
Spises på Øllingegård øko-yog­hurt, der er den bedste yoghurt!

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her