Logo

Zambiansk grønlangkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 5 personer

900 g blancheret hakket grønkål
1 hakket stort løg
1-2 finthakket små stærke chili, evt. tørret chili
5 friske tomater
1 dl saltede, groft hakket
jordnødder
Olie

Løget klares i olie i en tykbundet (jern)gryde. Chili og grønkålen tilsættes og varmes godt igennem. Tomaterne skæres i både og blandes i. Jordnødderne, som er med til at jævne retten, tilsættes i passende mængde. Hvis der anvendes usaltede jordnødder smages retten til med salt. Denne ret skal smages til efter behag, hvad både chili og jordnødder angår.
Serveringsforslag: Zambiansk grønlangkål med stegt kød fx. kylling, frikadeller eller koteletter.
Vegetarret: Zambiansk grønlangkål med nshima, hvilket er en meget stiv majsmelsgrød, den skal være så stiv, at den kan spises med fingrene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her