2 personer
2 blade husblas
3 dl ymer (evt. ylette)
1 spsk sukker
reven skal af en citron
1 æggehvide
2 spsk piskefløde
200 g hindbær (friske eller frosne)
1 spsk sukker efter smag
Udblød husblasen i koldt vand i ca. 5 min.
Knug væden fra og smelt husblasen i vandbad.
Rør ymer, sukker og citronskal sammen.
Hæld den smeltede husblas i ymerfromagen under omrøring.
Pisk æggehviden stiv og fløden til skum.
Når fromagen er halvstiv, vendes den stiftpiskede æggehvide og flødeskummet forsigtigt i.
Fromagen stilles koldt.
Hindbærrene moses (eller blendes), smages til med sukker eller kunstigt sødestof (hvis man vil spare kalorier).
Næringsindhold i 2 portioner
kj 2152, kcal 512, fibre 12 g, fedt 18 g, kolesterol 54 mg.