6 Personer
750 g oksekød (inderlår)
50 g smør
200 g løg
4 spsk tomatpuré
2 dl vand
500 g tomater
1 tsk salt
paprika
1 krydderbuket
Skær kødet i terninger. Lad groft hakkede løg stege gyldne i smør og tilsæt kødterningerne uden at brune dem. Bland det hele godt og lad det snurre under låg i ca. 15 min. Tilsæt så tomatpuréen, vandet og tomaterne, som i forvejen er skoldede, flåede og hakkede. Tilsæt salt, paprika og krydderbuket og lad det hele småsnurre under låg.
Smørkogte kartofler:
Udstik nogle ganske små kartofler og lad dem ligge i koldt vand i 5 min. Lad dem løbe af og læg dem over i godt varmt smør i en gryde, læg låg på gryden og stil den ovnen og lad kartoflerne snurre i smørret i løbet af 15 min.
Tilbehør:
Smørkogte kartofler og grønsager