Logo

Tyttebærsyltetøj med gråpærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg tyttebær
½ kg gråpærer
3 dl vand
ca. 6 dl sukker

Skyl tyttebærrene. Skræl pærerne, halver dem, fjern blomst og kernehus og skær dem i både.
Bring frugten i kog med vandet. Tilsæt sukker. Kog syltetøjet ved svag varme 10-15 min. Skum og hæld det på rengjorte og Atamonskyllede glas. Tilbind straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her