Logo

Tykke pandekager med revlsben fra Lyø

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1200 g ribbensteg uden ben
20 stk hvedetortillas 
Sirup
Smør
 
Kog ribbenstegen i 50 min. og tag benene fra.
Stykket skæres i skiver, der brunes let på panden.
Fold tortillaerne med en stegt skive kød og læg dem lagvis i en bakke.
Pensles med smeltet fedtstof og varmes ved 160°C i ca. 20 min.
Serveres maskeret med sirup.

 
Tips: Det var omkring århundredeskiftet den fineste form for pandekager
på Lyø. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her