Logo

Tuncarpaccia med citron, peber og agurkesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lemmon and black Pepper Tuna Carpaccio, pickled cucumber
(Forret til 4 personer)
 
300 g tunfilet af Big Eye Tuna eller Gulfinnet tun
Reven skal af 2 citroner
1 spsk knust sort peber
1 spsk Maldon salt
1 spsk extra jomfruolivenolie
1 agurk
2 ½ dl risvinsvinaigre
1 dl vand
150 g sukker
1 lille stk ingefær
cremefraiche 38%-50%
 
Gør tunfileten i stand.
Bland citronskal, salt, peber og olivenolie og gnid det ind i tunfileten. Pak den i film, så den ligner en pølse, og frys den til næste dag.
Pisk vinaigre, vand, sukker og tyndt skivet ingefær sammen, kog op og køl der­efter ned til stuetemperatur.
Skræl agurken og skær den - evt. på mandolin - i ultratynde spaghettilignende strimler, men stop, når du kommer ind til kernerne.
Lad agurkestrimlerne trække i dressingen til næste dag.
 
Tø tunfileten op i 20 minutter og skær den så i ultratynde skiver. Fordel skiver­ne på tallerkener.
Dræn agurkesalaten og rul den sammen i små kugler, læg dem midt på tunen og ske lidt cremefraiche over.
Dryp tunen med olivenolie og server omgående.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her