Logo

Tournedos rossini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tykke skiver oksemørbrad
2 spsk olie eller smør til stegning
2 spsk kødekstrakt
25 g smør
50 g foie gras
1 dl madeira
friskmalet sort peber

Kødet drysses med salt og peber, hvorefter det steges i hed olie på en pande i 3-10 minutter på hver side alt efter, om man ønsket kødet rødt eller gennemstegt.
Læg det på et ovnfast fad og hold det varmt.
Smørret kommes på panden sammen med kødekstrakten, madeiraen tilsættes (evt. sammen med en smule kogende vand), og saucen hældes over tournedos'erne.
Fordel skiver af foie gras over kødet og server med stråkartofler og smørvendte grønærter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her