Logo

Tile ala Birgitta - mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g helbladet spinat
400 g rejer
900 g mørbrad
lidt salt og peber

Sauce:
2 poser Hollandaisesauce
4 dl hønsebouillon
4 dl cremefraiche
3 tsk lys fransk sennep
1 tsk basilikum

pynt:
3 dl reven ost
lidt paprika
lidt rejer

Tilbehør:
Løse ris

Tø spinaten op i vand, lad det rande over, klem alt vand ud.
Skær kødet i ca. 2 ½ cm tykke skiver.
Bank dem let, steg mørbrad i margarine i panden, ikke helt gennemstegt, salt og peber. Læg mørbrad på et fad, til de er afkølet.
Tag sauceepulver i en gryde med den kolde bouillon (vand + terning).
Kog op mens du pisker. Lad det blive fingervarmt, og rør cremefraiche, sennep, hvidløg og basilikum. Rør godt!
Den bliver lidt tyndere.
Bred spinaten ud i usmurt ovnfast fad. Lig mørbraden og rejer ud
(gem lidt rejer tilbage til pynt).
Bred den lunkne sauce ud over og hæld reven ost.
Sæt den i ovnen ved 225ºC i ca. 20 - 25 minutter.
Hæld lidt rejer og paprika over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her