Logo

Thailandsk kyllingegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pers.

4 kyllingebryster a 125 g,
1 tsk flydende margarine,
1 spsk soja,
salt og peber,
1 stor gulerod,
1 porre,
1 spsk revet ingefær,
1 gul peberfrugt,
saft af ½ lime,
1 dl hønsebouillon.
Tilbehør: Løse ris.

Skær kyllingekødet i 1 cm brede strimler og steg disse i margarine i en gryde eller en wok sammen med sojaen i ca. 10 min.
Er det ved at koge tørt, tilsættes en lille smule vand.
Krydr kødet med salt og peber og læg det på en tallerken.
Skræl guleroden og skær den i skiver, skær porren i smalle ringe og svits derpå gulerod og porre i gryden.
Tilsæt ingefær og peberfrugten, som er skåret i mindre stykker.
Hæld kyllingekødet tilbage i gryden, tilsæt limesaft og bouillon og smag det hele til med salt.

Tips: Saucen kan jævnes med kartoffelmel, hvis man ønsker en lidt tykkere konsistens.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her