Logo

Thabouleh

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl Bulgur
2 dl Hakket persille (glatbladet)
1 dl Hakket frisk mynte
4 Velmodne tomater
saften af 1 citron
1 bundt Forårsløg
3 spsk Olivenolie
Salt
peber efter smag
1 Tomat til pynt
1 Romaine-salat

Kog bulguren i letsaltet vand i 10 min. Hæld vandet fra. Skær tomaterne i terninger og bland dem med bulgur, persille, mynte, fintsnittet forårsløg og olivenolie. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Læg de skyllede salatblade på et fad fra midten og ud, og anret salatblandingen i midten. Pynt med tomater skåret i både.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her