Logo

Tarteletter med rødkålssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 tarteletter
50 g valnødder
1 appelsin
1 ¼ dl balsamico
1 ½ dl cremefraiche
¼ rødkål
½ bdt frisk basilikum

Rødkål skæres i strimler og gives et let opkog.
Balsamico koges ned til en tyk konsistens og hældes over rødkålen. Valnødderne lunes i ovnen.
Vendes i rødkålen sammen med 50 ml. cremefraiche.
Appelsinen skrælles og skæres fri for skind, herefter skæres den i fileter og vendes i som det sidste.
Basilikum skæres i strimler og blandes med den resterende cremefraiche, som lægges på toppen af den færdige rødkål.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her