Sauce:
600 hakket oksekød
2 dåser gode kidneybønner
1 stor dåse tomatpuré (kan udelades, hvis bønnerne er i tomatsauce)
1 stort løg
3 fed hvidløg
chilisauce el. lign. til at give lidt power,
Tilbehør:
½ grønt salathoved
4 tomater
30-40 sorte oliven uden sten
200 g reven cheddar
3 dl økologisk cremefraiche
2 poser nacho chips
Kødet brunes sammen med hakket løg og hvidløg og koger ca. 20 minutter med bønnerne og puréen.
Der krydres med salt og chili (den skal kunne smages men må ikke være hamrende stærk), lidt tørret basilikum.
Mens saucen koger, hakkes tomater og salat fint, cheddaren rives groft, og olivenfrugterne snittes i skiver.
Alt tilbehøret serveres i hver sin skål og man bygger så blot sin portion:
Først chips, derpå kødsauce, ost, diverse grønt og der sluttes af med cremefraiche.