Logo

Syltede hele rødbeder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg små rødbeder
½ l. eddike
500 g sukker
1 lille stykke peberrod
Atamon til skylning

Rødbederne vaskes godt og koges med lidt salt, til de er godt møre (ca. 1 time).
Skylles i koldt vand, mens skallen gnides af.
Eddike og sukker bringes i kog.
Kom rødbederne i og lad dem koge 1 min.
Derefter kommes de i rene Atamonskyllede glas eller krukker.
Peberrod skæres i skiver og kommes ved.
Hæld den kogende lage over rødbeder og peberrod og bind krukken til.
Stil den koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her