2 svinekoteletter uden ben (ca. 2 cm tykke)
2 tsk herbes de provence
10 g smør eller margarine
Tilbehør:
500 g frisk spinat eller 2 porrer
150 g majskerner (frosne eller fra dåse)
10 cherrytomater
Dressing:
1 spsk vineddike fx hvidvin
1 spsk tomatpuré
1 spsk olivenolie
1 spsk vand
Tilbehør:
Groft brød (100g)
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
Krydr med peber og provencekrydderi.
Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme.
Brun koteletterne 1 minut på hver side.
Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Krydr med salt.
Ryst ingredienserne til dressingen sammen.
Rens spinaten eller porrerne.
Kom spinaten eller porrer i skiver i letsaltet kogende vand og kog i ca. 3 minutter. Hæld vandet fra.
Kog majskerner efter posens anvisning og hæld vandet fra.
Majs fra dåse dryppes af og anvendes direkte.
Halvér tomaterne. Bland spinaten med majs og tomat.
Kom dressingen over grønsagerne og servér dem til koteletten.
Tips: Nakkekoteletter kan også anvendes. Stegetiden efter bruning er 6-7 minutter på hver side ved middelvarme.