Logo

Svinekød med spinat, mynte og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

300 g svine/skinkekød i strimler
2 tsk karry
2 fed fintsnittet hvidløg
1 snittet chili
250 g frossen spinat
frisk mynte
olivenolie
Salt og peber

Varm olivenolie på en pande og rist kødet 2 - 3 minutter sammen med karry. Tag kødet fra og hold det lunt. Tilsæt hvidløg, chili og spinat på panden. Rør rundt og lad vandet fra spinaten fordampe. Krydr med salt
og peber. Vend med kødet og fint snittet mynte. Lad det riste godt sammen og server evt. med kogte ris.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her