Logo

Sur-sød squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 store squash
½ dl olie
2 spsk vineddike
2 spsk råsukker
hakket basilikum efter behag
salt, peber
 
Skær squashen i 1 cm. tykke skiver eller strimler.
Svits dem i olie, til de er bløde og lysebrune.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det simre i 3 minutter.
Smag til med salt og peber.
Grønsagerne serveres over løskogte ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her