Logo

Stevnske lammeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket lammekød
1 æg
5 spsk rasp
3 - 4 dl fløde
1 grøn peberfrugt
2 tsk spidskommen
salt og peber

Kødet, ægget og raspen røres med fløde og trækker i 10 minutter.
Peberfrugten skæres i meget små tern og blandes op i farsen sammen med kød , spidskommen, salt og peber. Farsen formes til små frikadeller, der steges i olie ved jævn varme til de er lysebrune overalt.
Serveres med løse ris og porre/æblesauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her