Logo

Stegte sellerier, pastinakker eller rødbeder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g urter
1 l vand
2 tsk salt
3 spsk hvedemel
3 rasp
50 g fedtstof
 
Skær det rensede urter i skiver på 1 cm s tykkelse kog dem halvmøre (15 minuter).
Tag skiverne op med en hulske og lad dem afkøle lidt, dyp dem i meljævning (el. æg) derefter i rasp og steg dem lysebrune på begge sider.
Spises med kartofler og brunet smør med kartoffelmos eller fx. rosenkål.
Kan også serveres pyntet som wienerschnitzel eller som engelsk bøf.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her