Logo

Stegt smørfisk med rosmarin og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk smørfisk (escolar)
2 grene rosmarin
2 snittet chili
2 skiver citron
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken i 4 - 5 minutter, sammen med rosmarin.
Det giver en dejlig smag til fisken. Krydr med salt og peber.
Drys med snittet chili og server evt med kogte ris eller et godt brød og en frisk salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her