Logo

Stegt sild i tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 couverter = 8 hele fileter)
 
Del evt. fileterne, krydr med salt og peber og vend dem i rugmel, før de steges på en varm pande, til de er sprø­de.
Grundlage:
1 liter eddike
1 liter sukker
1/ 2 liter vand
2 spsk sort hel peber
5 løg i tykke skiver
 
Grundlage:
1 liter eddike
1 liter sukker
1/ 2 liter vand
2 spsk sort hel peber
5 løg i tykke skiver
 
½ liter sigtet grundlage tilsættes 2 spsk tomatpuré.
To løg skæres i skiver og svitses i olie med masser af frisk timi­an.
Tomatbåde af 4 tomater tilsættes, og lagen hældes på.
Sildene lægges i den varme lage/sauce og serveres med kartofler og koldt smør.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her