Logo

Stegt rødfisk med parmesan og balsamico-eddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 rødfisk, delt i fileter og skrabet for skæl
3 skrællede kartofler
25 g koldt smør
1 dl balsamicoeddike
2 kviste bredbladet persille
50 g frisk parmesan
lidt olivenolie
salt, friskkværnet peber
 
Skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem i en gryde med rigelig vand uden salt.
Når de er møre, hældes vandet fra, og det kolde smør piskes i sammen med 1 spsk olivenolie.
Krydr med salt og peber og hold det lunt. Varm lidt olie på en pande og steg rødfisken på skindsiden.

Læg en lille tallerken henover, således at fisken ligger helt plan på panden. Steg fisken til den er gennemvarm og sprød på skindsiden.
Kog og reducerer balsamico-eddiken til den bliver tyk og karamelliseret.
Anret kartoffelmosen med fisken og hæld saucen ved.
Pynt med persille og kom tynde skiver af parmesan henover.
 

Tips: Balsamico-eddike er en italiensk lagret eddike, der er sød og syrlig i smagen. Hvis man reducerer den, bliver den tyk i konsistens og kan anvendes i stedet for den ofte fede sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her