Logo

Sprøde løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skær 1 løg i tynde ringe.
Skiverne skal helst have samme tykkelse.
Pil ringene fra hinanden.
Varm lidt salatolie til næsten kogepunktet i en gryde.
Kom løgringene i olien lidt ad gangen
PAS PÅ, det sprøjter meget, når ringene lægges i.
Løgringene er færdige, når de er blevet gyldenbrune.
Tag ringene op.
Spred dem ud på køkkenrulle og drys med groft salt.
Er der sprøde løg tilbage, kan disse opbevares et tørt sted i køkkenet - ikke i køleskabet, så bliver de bløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her