1000 g lammeinderlår
400 g jordskokker
2 dl mælk
3 æg
400 g løg, små nye
en anelse revet peberrod
smør
frisk timian og kørvel.
Lammeinderlåret saltes i ca. 3 døgn, koges stille og roligt i 30 min, og trækker i suppen mindst i 30 min.
Jordskokkerne skrælles skæres i grove stykker og koges i mælk og salt til det er godt mørt, dette pureres gennem en sigte.
Pureen kommes over i de udpiskede æg og smages til med en anelse peberrod og salt.
Massen kommes over i smurte forme og bages i vandbad i 20 min, ved en temperatur på 150 º.
De små løg pilles og koges mør i tynd bouillon, tages op, fonden nedkoges sammen med en anelse sukker til den er næsten væk, heri kommes smør, løgene vendes heri og det smages til med hakket kørvel og timian.
Nye kogte kartofler, der er vendt i hakket persille, kan serveres hertil.