Logo

Sprængt kylling med peberrodscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 Skrabekylling
 
Lage:
60 g eller 6 spsk fint salt
40 g eller 4 spsk sukker
1 gren timian
3 fed hvidløg
2 laurbærblade
1 liter kold vand
 
Peberrodscreme:
2. 5 dl piskefløde - pisket til skum
Ca 1 spsk friskrevet peberrod efter smag
1 spsk citronsaft
Salt og peber
 
1 dag:
Bland alle ingredienserne til lagen og kog den op et kort øjeblik.
Læg kyllingen i den nedkølede lage.
Dæk godt til og lad den salte i køleskab i ca. 24 timer.
2. dag:
Efter saltningen: Kom kyllingen i rent og koldt vand og lad den småkoge
ca 90 min., til kødet let kan løsnes fra benet.
Server kyllingen lun eller kold med peberrodscreme og sauce tilsmagt
sennep.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her