Logo

Sprængt andelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Andelår
Køkkensalt
Porrer
Gulerødder
Kartofler
Tilbehør:
Tomat med ærter eller
Tomat med flødepeberodssalat

Hvert andelår gnides godt med 1 spk køkkensalt og lægges i køleskab i 2 døgn.
Lårene koges i en gryde så vandet dækker i ca. 1 time.
Efter 45 minutter lægges gulerødder og porrer i, så de koges med (skal ikke slates).
saucen laves af det vand andelårene er kogt i og drys evt. med lidt dild.
Tilbehør:
Tomat med æreter eller tomat med flødepeberrodssalat
Beregn 1 tomat, 1 porre, 1 gulerod og ca. 100 gr kartofler pr. person.
Gjern Hotel
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her