Logo

Spegesildgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spegesild gøres i stand og udvandes. Fileterne skæres i 1-3 cm bredde. 7-8 kartofler skrælles og skæres i skiver, ligeledes 1 stort eller 2 mindre rødløg. Sildene lægges lagvis med kartoffel og løg i et velsmurt gratinfad sammen med 50-75 g smørklumper. En smule hvid peber drysses på. Første og sidste lag skal være kartofler. Drysses med et par spsk rasp og lidt smør, sættes i ovnen i ¾-1 time, ved 170°.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her