Logo

Spegesild, svenske 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spegesild gøres i stand og udvandes. Skæres i smalle stykker og lægges i en række ved siden af hinanden på et fad. 1 hårdkogt æggeblomme røres godt med en rå og 1 spsk sukker, lidt hvid peber og salt, samt ½ tsk tør colmansennep, 1 ½ spsk eddike. Eddiken tilsættes når det andet er rørt godt sammen. Endelig tilsættes 2 ½ dl fløde, der er pisket. Saucen hældes over sildene, og finthakket dild strøs nedad hver række. Hertil serveres nye, kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her