4 portioner
Kalvekød, 600 g i strimler (skåret af enten inderlår, klump, tyksteg eller flanksteak)
Olivenolie, 1 spsk
Hvidløg, 1 fed
Timian, 2 kviste
Rosmarin, 2 kviste
Citron, reven skal af 1 stk
Citronsaft fra ½ citron
cremefraiche 38%, 4 spsk
Forårsløg, 2 bdt i strimler
Parmesan
Spaghetti, ca. 500 g tørret
Kog pastaen som anvist på emballagen.
Hvidløgsfedet og krydderurterne hakkes groft og ristes på en varm pande i olivenolien.
Tilsæt kødstrimlerne og rist også dem kraftigt. Tilsæt citronsaft og reven citronskal. Lad det hele koge ind i ca. 1 minut.
Tilsæt cremefraiche og de snittede forårs løg. Vend den kogte spaghetti ned i saucen og server straks. Kom evt. reven eller høvlet parmesanost over.
--