350 g filet af sommerbuk i 4 medailloner
olie til stegning
salt og peber
2 dl vildtbouillon
Maizena
½ tsk sukker
1 fed hvidløg
250 g cherrytomater
100 g champignon i kvarter
1 knsp tørret timian
½ agurk
½ dl eddike
½ dl sukker
salt, friskkværnet peber
350 g små nye kartofler
25 g smør
½ tsk rosmarin
Agurken skæres i tynde skiver og drysses med salt.
Trækker 20 min. og vrides.
Eddike, sukker, salt og peber piskes sammen og heri lægges agurkeskiverne.
Fileten afpudses for sener og skæres i 4 lige store stykker.
Stilles på højkant og trykkes let med håndroden.
Steges i olie til de er gyldne ca. 6-8 min på hver side.
Trækker herefter yderlige et lunt sted i ca. 8 min.
I samme pande steges champignon og tomater med sukker, hvidløg og timian i ca. 2 minutter.
Vildtbouillonen koges op og jævnes med Maizena.
Smages til med salt og peber.
Kartoflerne koges møre og afdryppes.
Steges gyldne sammen med rosmarin.
Drysses med salt.