Logo

Skotsk Hotchpotch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammebryst med ben
1 ½ l. vand
10 hele hvide peberkorn
2 laurbærblade
250 g hvidkål
1 lille stængel blegselleri
2 små porrer
2 gulerødder
1 lille persillerod
1 l. kød- eller hønsebouillon

Lad kødet koge mørt i vandet sammen med salt og krydderier.
Det tager 60-90 minutter.
Kålen befris for stok og høvles.
Blegselleri og porrer skylles, renses og skæres i skiver .
Gulerødderne skrabes, persilleroden skrælles og begge dele skæres
også i skiver .
Lad alle grønsager koge i 30 minutter i bouillonen for middel varme.
Tag kødet op af kogevandet.
Fjern alle ben og skær kødet i mundrette stykker, som kommes i gryden
til grønsagerne.
Varm det hele godt igennem, smag til med salt og server retten meget
varm.

Tips: Det er en god ide at klippe noget af det grønne fra blegsellerien
groft og lad det koge med i retten.
Det giver ekstra smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her